Det blev ingen italiensk vegetarisk soppa idag. I brist på tid blev det favoriten och snabblagade spenatsoppa - rawfood style!
Spenatsoppa
180gr färsk spenat
2 avocadon
5 dl vatten
Saften av en halv citron
Färsk persilja eller annan valfri ört
1/2 tsk salt
Mixa allt i en mixer. Servera med kokt ägg. Låt gärna råvarorna stå framme före tillagning så de är rumstempererade för att även soppan ska bli rumstempererad. Om du måste värma upp maten ytterligare, så värm inte upp den över 42-45 grader, för annars förstörs viktiga vitaminer, mineraler och enzymer.
Förlåt! Bilden är väldigt osexig och oaptitlig! Men jag lovar att det smakade mumfilibabba!
Spenatsoppa
180gr färsk spenat
2 avocadon
5 dl vatten
Saften av en halv citron
Färsk persilja eller annan valfri ört
1/2 tsk salt
Mixa allt i en mixer. Servera med kokt ägg. Låt gärna råvarorna stå framme före tillagning så de är rumstempererade för att även soppan ska bli rumstempererad. Om du måste värma upp maten ytterligare, så värm inte upp den över 42-45 grader, för annars förstörs viktiga vitaminer, mineraler och enzymer.
Förlåt! Bilden är väldigt osexig och oaptitlig! Men jag lovar att det smakade mumfilibabba!
Kommentarer